Ansamblul Plaiurile Pojoratei , purtator al traditiei bucovinene !

     
     
 
 
 
 
 
.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
      Ce poate fi mai frumos decat o " mana de oameni " care duc inainte traditiile , facand cunoscut in lume obiceiurile ,  cultura si invatamintele strabunilor nostri , din frumosul tinut , Bucovina ! Nu sunt singurii , dar acum vorbim despre ei , Ansamblul Plaiurile Pojoratei , intr-un moment special , acum cand au nevoie de sustinerea voastra .Prezentarea ansamblului e simpla , cum sunt si oamenii care-l compun , dar cu o vointa si o mare forta sufleteasca !

    Ansamblul s-a format în ianuarie 2008,acum 10 ani ansamblul este format din 25 de persoane . 4 ani la rand Ansamblul Plaiurile Pojoratei a castigat locul 1 la concursul "Comori de suflet " Iar din 2010 Ansamblul cutreieră țările unde participa la concursuri si reprezintă Bucovina si România Ansamblul a fost in Slovacia, America unde a reprezentat România de ziua națională a României, pe 1 decembrie ,în Moldova, Ucraina şi Polonia Ansamblul Plaiurile Pojoratei cunoaste toate obiceiurile şi tradițiile străvechi pentru nuntă .


 Acum ramane doar sa-i ajutam.Este foarte simplu si public aici anuntul lor :                              

  Doresc sa vă anunț că pe data de 30.01.2018 în intervalul 15:00-17:00, Ansamblul PLAIURILE POJORÂTEI va participa în direct la concursul desfășurat în cadrul emisiunii ,,La Măruță,,. Dacă sunteți iubitor de tradiție și folclor am rugămintea către dumneavoastră să ne susțineți prin SMS la 1266 (tarif 0,24€) cu textul afisat pe ecran în timpul emisiunii, sau puteți să ne votați și online pe lamaruta.protv.ro Votul va fi doar in intervalul 15:00-17:00 în cadrul emisiunii. Va multumesc! Hai Bucovina, hai Suceava, hai Pojorâta!

Comentarii