Catalin Urdoi si fotografia simbol al Bucovinei pe National Geographic

Foto Catalin Urdoi -Fotografia apreciata de National Geographic

  Chiar imi face placere  sa incep sa scriu in acest an, primele ganduri pe blogul meu, despre persoane care continua sa promoveze Bucovina si pe oamenii acestei zone frumoase .Traditii, cultura, istorie si  religie, fac din acest tinut, un loc de pelerinaj pentru toti iubitorii de frumos si autentic.

  Bucovina, in diferite ipostaze,transcrise in  carti, documentare dar si fotografie.
Foto Catalin Urdoi

  Inceput de an bun si pentru fotograful Catalin Urdoi. Fotografia „Malanca lui Ştefan cel Mare”, de la Vicovu  de Sus, in care  apare domnitorul moldovean „Ştefan cel Mare"  (interpretat de multi ani de Petru Bodarlau), a fost apreciata de cei de la National Geographic urmand ca cei care doresc sa voteze aceasta fotografie sa intre pe platforma http://bit.ly/Zmp1bs.

  În această fotografie apare domnitorul moldovean „Ştefan cel Mare”, călare pe un armăsar alb, iar în spatele său se află plăieşii săi, care de asemenea sunt călare pe nişte cai, unul mai frumos decât celălalt.

 În descrierea fotografiei, Cătălin Urdoi spune: „La data de 31 decembrie în Bucovina au loc foarte multe obiceiuri ce ţin vii tradiţiile noastre. Unul dintre aceste obiceiuri este numit <<Malanca lui Ştefan cel Mare>> când un grup de actori joacă scene din istoria noastră. Bucovina, Romania!


Foto Catalin Urdoi
Catalin Urdoi este cunoscut pentru fotografiile sale spectaculare si a mai fost premiat de cei de la National Geographic.Cei care vor sa-si delecteze privirea cu fotografii autentice,  poate vizita profilul Facebook Catalin Urdoi




  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1314598831908334&set=a.325385694162991.79597.100000746897793&type=3





Comentarii