Aeroportul Arad funcțional , iata si destinatiile internationale !



foto web
     Compania olandeză Join Airlines a anunțat de puțin timp încheierea unui contract cu aeroportul din Arad, începând zborurile cu  trei curse regulate internaționale și una internă.

  Aeroportul a fost modernizat și extins , lucrări care au dus la mărirea capacității de lucru la 500 pasageri pe oră, suprafața  terminalului fiind extinsă la aproximativ  4200 metri pătrați în urma desființării terminalului cargo, după ce DHL a ales să-și mute baza la Timișoara.

foto web
  Doua curse internationale importante pentru aradeni au fost deja stabilite, Este  vorba despre Arad - Stuttgart (Germania) și Arad - Verona (Italia), Ca si cursa interne , pentru moment  este doar Arad - Bucuresti , dar in viitor vor fi zboruri directe cu Suceava si Tulcea .

  Aeroportul internațional Arad nu mai operează curse aeriene de pasageri din primăvara anului trecut, când compania ungară WizzAir s-a retras, preferând aeroportul Timișoara.

Presedintele companiei aeriene  , Bernard Jacobs , declara ca Join Airlines este o societate care reprezinta mai multe companii  , dar are si flota proprie de aeronave.

Comentarii