Torino si Roma , zboruri directe catre Suceava !





   Președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, a anunțat luni, prin intermediul presei locale bucovinene, că sunt preconizate pentru sfârșitul acestui an patru noi curse internaționale cu plecare de la aeroportul Ștefan cel Mare. Acestea vor fi operate cu mare probabilitate de compania maghiară Wizz Air și vor avea ca destinații importante metropole din trei țări europene: Bruxelles, în Belgia, Barcelona, în Spania și Torino și Roma în Italia. 
 Conform declarațiilor liderului sucevean, anunțul oficial urmează să fie făcut în perioada imediat următoare, fiind consecință directă a finalizării lucrărilor de instalare a sistemului de navigare ILS al aeroportului, în același timp urmând să se lucreze pentru implementarea unui proiect care prevede amenajarea și modernizarea terminalului 2, destinat de asemenea traficului extern. Rămâne în continuare un semn de întrebare cu privire la faptul că, așa cum ne semnalizează cititorii noștri, turnul de control al aeroportului sucevean încă nu are o autorizație de funcționare ISU.  
 În prezent de pe Ștefan cel Mare se zboară la București, cu operatorul de linie Tarom, fiind deja anunțate cursele charter spre Antalya începând din luna iunie și patru zboruri săptămânale spre Londra Luton, din luna august, cu Wizz Air.

Comentarii