Vicovu de Sus , voci nemultumite pentru noua campanie electorala a actualului primar !

Foto pagina  facebook "Ne pasa de Vicovu de Sus?"
  Vicovu de Sus , o localitate istorica , culturala si mereu , intr-o frenetica schimbare .Schimbarea in bine , o fac tinerii ramasi acasa , sau , acei tineri  care sunt plecati in strainatate.Nu de alta , Vicovu De Sus a fost numita de curant de un post de televiziune national "Mica Londra din Romania". Incepe campania electorala si multi incep sa aiba nemultumiri pentru graba in care actualul primar , grabeste lucrurile pentru a da o imagine noua localitatii , o data la patru ani .Scriu acest lucru dupa ce am citit pe reteaua de socializare facebook pe pagina "Ne pasa de Vicovu de Sus? " un post in care se explica detaliat de ce oamenii sunt suparati , sau cel putin unii .Redau mai jos acest text  si fotografii ,care ,repet ,apartin  in exclusivitate grupului facebook  "Ne pasa de Vicovu de Sus " Citez :

 "Investiții de campanie electorală
Foto pagina facebook "Ne pasa de Vicovu de Sus?"
Umilința și batjocura la care sunt supuși oamenii Vicovului de Sus este confirmată încă o dată în această campanie electorală, care a început pentru "domnul" primar Gheorghe Schipor.
Lucruri făcute în grabă, din patru în patru ani, pentru a câștiga voturi de la oameni, se văd la tot pasul.
Uitați-vă cum încearcă să ne păcălească cu piața...pune câteva pavele la intrare și gata. Nu zicem că e rău că se pavează, DAR pavarea trebuia s...ă fie ultima etapă. Orice gospodar urmează niște etape: face mai întâi casa cu toate utilitățile (apă și canalizare...desigur, în baza unui proiect (...), după care, ultimul lucru e pavajul. Se cunoaște metoda primarului de a câștiga voturi: o dată la 4 ani "unge" ochii oamenilor cu câteva lucruri prost făcute. Spre exemplu, ulițele betonate doar câte 200 de metri la intrare, care urmează să fie demolate, pentru că nu au fost prevăzute tuburi pentru canalizare. Același lucru se va întâmpla și în piață. A văzut cineva un proiect prezentat de primărie?
Oamenii mai în vârstă ne-au mărturisit că ieslele (drabinele) de la oi (de la fostul CAP), sunt întoarse invers și folosite drept mese...și asta de 26 de ani! Poate nu știați că Vicovul are un munte cu pășuni și pădure, la Bobeica (aprox. 300 de hectare). Oare nu se puteau face câteva mese acoperite, să se creeze niște condiții decente, dacă tot se colectează taxe de la comercianți? Apropos, știți câți bani se încasează în fiecare sâmbătă și cum se împart ei și câte Mercedesuri s-au cumpărat din acești bani?!
Această metodă comunistă, de a ține oamenii manipulați si dezinformați, să nu faci NIMIC 20 de ani și să vii pe ultima sută de metri să faci lucrurile de mântuială, vorba românului - să îngrași porcul în ajun - ni se pare o jignire și o persiflare la adresa noastră, a celor din Vicovu de Sus.
Trageți dumneavoastră concluziile!!!" ,inchei citatul ! 



Comentarii